Inteva în România

Inteva este un furnizor global, axat pe client, de componente și sisteme de inginerie pentru industria auto. Oferim produse și servicii competitive la cele mai înalte standarde – calitatea este măsurată printr-un număr de o singură cifră la milion al pieselor respinse, livrarea fiind efectuată la timp și la prețuri competitive. Liniile noastre de produse includ sisteme de închidere, sisteme interioare, precum și motoare și echipamente electronice, și avem peste 100 de clienți, care includ practic toți producătorii auto de top la nivel global și regional. Inovația noastră în tehnologia materialelor, proceselor și aplicarea cunoștințelor noastre esențiale despre produse generează o plusvaloare îmbunătățită pentru clienții noștri. Suntem competitori inteligenți, motivați să obținem excelența și creșterea în mediul concurențial al pieței globale.

Sisteme de închidere

Linia de produse pentru sisteme de închidere de la Inteva pune în aplicare competențele noastre esențiale în materie de siguranță și fiabilitate, oferind sisteme de portiere și încuietori cu componente electronice integrate, care furnizează o valoare ridicată clienților globali.

Sisteme interioare

Linia de produse pentru sisteme interioare de la Inteva include o gamă completă de componente și module pentru interioarele de autovehicule.

Motoare și echipamente electronice

Datorită capacităților avansate de dezvoltare internă, sistemele de motoare și echipamente electronice de la Inteva reprezintă o gamă de sisteme robuste și discrete pentru susținerea portierelor, plafoanelor panoramice și a multor alte sisteme pentru industria auto.

Locații

Cariere